Heb je een idee voor een logo dat gedigitaliseerd moet worden? Geen probleem. Of heb je helemaal geen idee, maar wel een logo nodig? Dan bespreken we je wensen.

Of je nou enkel een banner voor internet nodig hebt, of een compleet boek wilt laten drukken, het kan allemaal. Ook drukwerkbemiddeling behoort tot de mogelijkheden.

Klanttevredenheid staat voorop.

Logo en huisstijl helpen je om je bedrijf zichtbaar en herkenbaar te maken. Goede grafische opmaak van drukwerk spreekt mensen aan; door de juiste vormgeving laat je zien dat je kennis van zaken hebt en dat graag uitdraagt. Dan maakt het niet uit of je 'slechts' een visitekaartje laat drukken, of een compleet boek wilt uitgeven.

Vraag vrijblijvend een offerte aan via margot[at]dingemandtp.nl.

 

 Een professionele opmaak zorgt voor overzicht en leesbaarheid. Bovendien weet ik precies wat een drukker nodig heeft om een goed product te kunnen afleveren. Daar hoef jij je geen zorgen over te maken.

Samen met mijn schoonzus Nathalie heb ik een boek geschreven over haar transitietraject. Ik heb het daarnaast opgemaakt en het drukwerk begeleid.

Zelf heb ik een aantal boeken geschreven en in eigen beheer uitgegeven. Natuurlijk ook zelf vormgegeven en de drukbestanden gegenereerd. Dus mocht je een boek in de wereld willen zetten, dan kan ik je daarbij helpen.

 

Een logo of beeldmerk verhoogt de herkenbaarheid van je product aanzienlijk. Je klant ziet in één oogopslag wat zij/hij voor zich heeft. Een goed logo, eventueel in combinatie met een complete huisstijl, is dus de moeite waard.