Design

Grafische uitingen, van logo, folder en visitekaartje tot poster en compleet boek; van ontwerp tot eindbestand voor digitale toepassing of drukwerk.

Lees meer

Text

Teksten voor alle gelegenheden, van reclamefolder tot levensverhaal. Manuscriptbeoordeling. Vertaling Duits-Nederlands en Engels-Nederlands.

Lees meer

 

Pictures

Portretten van paarden, honden en andere dieren, in diverse technieken. Illustraties voor boeken en artikelen.

Lees meer

 

... and more

Regelmatig upcycle ik meubelen of andere materialen. Oude enveloppen worden notitieblokjes, een kapotte ladder wordt een kledingrek, een omgewaaide berk en een stuk resthout maken samen een kruk. Een paar oude stoelen krijgen een opknapbeurt en kunnen nog jaren mee. Weggooien is zonde!

Lees meer

Creatief multitalent

Ik ben Margot den Ouden.

Geboren creatieveling die ik ben, zat ik als kind al te tekenen, schrijven, knippen, plakken en knutselen. Papier, textiel, hout, klei, niets was veilig voor me.

Na een grafische vakopleiding was ik ruim twintig jaar werkzaam als grafisch vormgever bij een drukkerij. Vanwege mijn nauwkeurigheid hield ik me daar tevens bezig met kwaliteitsbeheersing en door mijn passie voor talen en tekst stond ik bekend als wandelend woordenboek.

Sinds 2014 ben ik zelfstandig als creatief multitalent, mijn werk en passies samengevoegd.

In mijn vrije tijd wandel ik graag in de natuur. Ook ga ik regelmatig met mijn eigen paard het bos in.